Meest gestelde vragen

Faq

Meest gestelde vragen

De instructeur houdt een praatje van wat je allemaal gaat doen vandaag. Dan ga je een klein stukje rijden naar een rustige plek zoals een leeg parkeerplaats. Daar oefenen we met de koppeling en schakelen. Je hoeft niks geks te verwachten!
Op de site van het CBR staat uitgebreid wat je kan verwachten van het examen:https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/hoe-gaat-het-praktijkexamen-auto.htmZelf kan ik je ook uitleggen wat je kan verwachten van het examen!
De les moet 24 uur voor de lesaanvang geannuleerd te worden, wanneer dat niet gebeurd zal dus het gehele lestarief gefactureerd worden.
Je kan er 3 tot 6maanden over doen. Het ligt vooral aan jezelf en hoe snel je dingen leert, de ene heeft alles heel snel door dus die zal rond de 3 maanden zitten en de ander iets langer.
Het is niet verplicht maar natuurlijk wel handig om je theorie al te hebben. Als je je theorie nog niet gehaald hebt en je wilt lessen nemen kan dat ook. Ik kan tijdens de rijlessen je ook helpen met theorie te leren. Ik raad je wel aan om je theorie te halen voor dat je aan je 10e les begint.
Bij rijschool 076-Breda zal je altijd lessen in een Volvo V40!
Bij rijschool 076-Breda kunt u van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 20:00 lessen en op zondag van 10:00 tot 17:00
Bij 076-Breda ben je goedkoper uit als je een pakket kies inplaats van losse lessen, in een pakket krijg je 1 les gratis en in B en C zitten de tussentijdse toets en in elk pakket zit een rijexamen inbegrepen.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen bij rijschool 076-Breda maar let er wel op dat je voor je laatste les/examen alles betaald moet hebben.
section-0834215

Alleen opzoek naar losse lessen?

Bij Rijschool 076-Breda kunt u er ook voor kiezen om een aantal losse lessen te boeken en je rijexamen!

Contact

section-747970c

Rijbewijs halen Breda

Een goede autorijschool in Breda en omgeving is belangrijk om je rijbewijs snel en betrouwbaar te halen.
Het is vrij eenvoudig: Om kwalitatief goede autorijlessen te krijgen hoort daar een eerlijke en redelijke prijs tegenover te staan voor de betrouwbaarheid en vakkundigheid die je krijgt.

section-4893b73

Rijles Breda

Rijles in Breda volgen bij Rijschool 076-Breda kan zo snel mogelijk! Wat zijn onze voordelen?

  • Jouw eerste rijles bestaat uit een gratis proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.
  • Wij hebben geen wachttijden! Dat betekent dus wanneer je contact opneemt dat je gelijk kunt beginnen!
  • Rijschool 076-Breda heeft een van de beste rijinstructeurs van Breda die ervoor gaat zorgen dat je je rijbewijs zeker gaat halen!